contactgegevens
Buurtvereniging Horst & Telgt
Zeeweg 28
3853 LM Ermelo
E-mail: buurtvereniging@horstentelgt.nl
home > contact

Neem contact met ons op

voer uw gegevens in

Naam*
E-mailadres*
Omschrijving*
Versturen
Alle Nieuws
19 maart 2019

woningbouw Rodeschuurderwegje en andere initiatieven

locatie

De buurtvereniging reageert voorzichtig op de plannen die voor verschillende locaties in Horst worden onderzocht. In de Stentor van 19 maart kunt u de reactie lezen.In dit stuk kunt u daarnaast de geactualiseerde zienswijze van de buurtvereniging over het CPO initiatief (Het Groene Leger) en andere initiatieven op het gebied van woningbouw in Horst en Telgt inzien. Op verzoek van de gemeente hebben we de ideeën en argumenten in juni 2018 en nogmaals in februari 2019 onder elkaar gezet.

31 januari 2019

Zienswijze Strand Horst

zienswijze strand horst

Het Ontwerpbestemmingsplan Strand Horst heeft de afgelopen periode opnieuw bij de gemeente Ermelo ter inzage gelegen. Het bestuur van de buurtvereniging heeft een zienswijze bij de gemeente ingediend. Belangrijkste thema’s die we hebben aangestipt zijn geluid, de hoogte (van het geplande hotel) en het verkeer. De visie van de Buurtvereniging kunt u in dit bestand lezen.

30 november 2018

waar zijn de dames?

Tijdens de maandelijkse koffieochtend was het zoals altijd heel gezellig. Maar iets miste er toch wel! Er was een lekker bakkie koffie, zat cake en veel gezellige praat maar... waar zijn de dames uit de buurt?!?!  Volgende keer is het op vrijdag 28 december: zet het voor de zekerheid maar in de agenda ?!                                                     

Samen prettig leven in Horst en Telgt

De buurtschappen Horst en Telgt liggen in het buitengebied aan de westkant van de gemeente Ermelo, op de Veluwe in de Gelderse Vallei. Onze mooie buurt bestaat uit landerijen met een historie van agrarische activiteiten en uit enkele kleine kernachtige concentraties van huizen, winkels en bedrijven.